Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

De groene Zweedse Spijkermat is een flexibele mat van kunststof die u kan helpen bij pijn, die u diep laat ontspannen en lekker laat slapen.

De originele Zweedse Spijkermat helpt al ruim 100.000 mensen in Zweden bij spit, hernia, spierpijn, stijfheid, ischias, stress, chronische pijn, reumatische pijn, frozen shoulder, hoofdpijn, slaapproblemen, wiplash, fibromyalgie en andere klachten. Óf gewoon om heerlijk te ontspannen.

De spijkermat is in Zweden ontwikkeld op basis van het duizenden jaren oude principe van het Indiase spijkerbed. Het is een regelrechte hit in Scandinavië, en nu ook verkrijgbaar in Nederland.

De orginele Zweedse Spijkermat is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. De CLASSIC wordt vooral toegepast voor de rug. De Flex  voor het zitvlak  en de benen en voor de nek en schouders. Ook is deze Soft Spijkermat ideaal voor kinderen en mensen die pijngevoelig zijn. De COMBI combineert letterlijk een halve Classic met een halve Soft Spijkermat, bijvoorbeeld voor rug en schouders of voor rug en zitvlak in één Spijkermat!

Bezig met laden...
Classic Zweedse Spijkermat Classic
De orginele Zweedse Spijkermat CLASSIC is de klassieke Spijkermat speciaal ontwikkeld voor de rug met een diepe en langdurige werking en voor een diepe ontspanning.
Per stuk € 69,00
Combi Zweedse Spijkermat Combi
De orginele Zweedse Spijkermat COMBI is een flexibele spijkermat en bestaat uit een halve CLASSIC en een halve SOFT. Een hard gedeelte en een zacht gedeelte. De COMBI is speciaal ontwikkeld voor nek,
Per stuk € 69,00
Flex Zweedse Spijkermat Flex
De originele Zweedse Spijkermat FLEX is een flexibele spijkermat speciaal voor zitvlak en benen en nek en schouders. De FLEX is ook perfect voor kinderen en diegenen die pijngevoeliger zijn. De Zweed
Per stuk € 69,00
Voeten Spijkermat Voeten Spijkermat
De drukpunt/acupressuurmassage van de Zweedse VoetenSpijkermat geeft vermoeide voeten weer nieuwe energie en zorgt voor een goed doorbloeding. 
Per stuk € 44,00

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.