Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

Door het gebruik van de spijkermat ervaar je al binnen enkele minuten ontspanning van je spieren, innerlijke rust of juist energie. Vaak vragen mensen ons of wij voor de politie werken met onze spijkermat. Maar nee het is veel leuker dan dat! Maar wat is dat nu zo’n spijkermat?

Je kan de spijkermat gebruiken om de stijve spieren in je nek en/of schouders te ontspannen. Ter verlichting van je hoofd- en/of spierpijn. Maar ook tijdens de yoga- en meditatieoefeningen om jouw innerlijke rust te vinden. Wanneer je vermoeide of koude voeten hebt leg je de spijkermat onder je voeten en dit werkt heel verkwikkend. Je kan er alle kanten mee op! Je kan de mat dus op verschillende momenten en voor diverse doeleinden gebruiken.

Resultaten
Sinds 2011 staat 'Flowee' regelmatig op beurzen en events. Het komt steeds vaker voor dat klanten hun ervaringen delen. Hieronder een selectie van redenen waarvoor de mat o.a. gebruikt wordt. Klanten* geven aan dat de spijkermat een effectief hulpmiddel is om de klacht, het ongemak of de pijn te verhelpen of te verzachten.

  • Rugklachten waaronder ook spit en hernia
  • Chronische en/ of reumatische pijn
  • Wintertenen en hielspoor
  • Frozen shoulder
  • Whiplash
  • Fibromyalgie
  • Autisme (bij deze groep wordt een lagere hoeveelheid oxytocine aangetroffen)
  • ADHD, de mat kan ervoor zorgen dat je er rustig van wordt. Ook bij kinderen.

*Ervaringen van deze mensen zijn geen garantie voor het verhelpen van problemen van anderen. 

Bezig met laden...
Flowee-spijkermat-Fuchsia-Oranje Flowee spijkermat Fuchsia-Oranje
Door het gebruik van de spijkermat ervaar je al binnen enkele minuten ontspanning van je spieren, innerlijke rust of juist energie.
Per stuk € 35,00
Zeegroen/ Antraciet Flowee spijkermat Grijs-Zeegroen
Door het gebruik van de spijkermat ervaar je al binnen enkele minuten ontspanning van je spieren, innerlijke rust of juist energie.
Per stuk € 35,00

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies